Industributie-diner

9 januari 2018Hulstkampgebouw

Inschrijven

Het Industributie-diner is al 30 jaar lang dé ontmoetingsplek, waar directies van retailers en levensmiddelenfabrikanten elkaar in een informele setting ontmoeten. Tijdens het diner worden de belangrijke Industributie-trofeeën uitgereikt. Rondom de uitreiking is een inspirerend en aansprekend programma met goede sprekers en leuke intermezzo's. Inmiddels is het Industributie-diner uitgegroeid tot één van de belangrijkste netwerkevenementen, exclusief voor de top van de (food)retail.

Wilt u verzekerd zijn van een plekje aan tafel? Schrijf u dan nu in voor het Industributie-diner op 9 januari 2018

Wat kunt u verwachten?

✔ Hét netwerkevent voor de foodbranche.
✔ Exclusief voor de top van de (food)retail.
✔ Presentatie van de resultaten van het Industributie-onderzoek van 2018.
✔ Uitreiking van de felbegeerde Industributie-trofeeën.
✔ Uitreiking van het Industributie-rapport 2018.
✔ Keynote speaker
✔ Leuke intermezzo's
✔ Gelegenheid tot netwerken

Hét netwerkdiner voor retail & fabrikanten

Het centrale doel van deze netwerkbijeenkomst is sinds jaar en dag het bevorderen van de samenwerking tussen handel en industrie. U kunt volop netwerken met de tafelvoorzitters van supermarktorganisaties en uw collega’s uit de branche.

Uitreiking Industributie-trofee

Industributie meet jaarlijks de relatie tussen handel en industrie. Industributie reikt awards uit in verschillende categorieën voor zowel retailers als fabrikanten. Daarbij worden hoofdprijzen uitgedeeld voor de beste leverancier van merkproducten, de beste retailer, de beste discounter en de beste leverancier van vers/huismerken. Wie gaan er dit jaar met de belangrijke Industributie-trofeeën naar huis?

De bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor directie en topmanagement van levensmiddelenfabrikanten en supermarktorganisaties.

 

Nieuw elan voor een toonaangevend evenement

Industributie is er in geslaagd stappen te zetten en biedt onze gasten een gevarieerd programma met een aantal nieuwe elementen. We hebben het programma verfrist, waarbij netwerken, de uitreiking van de trofeeën en kwaliteit de boventoon voeren.

Industributie 2017: de uitslagen op een rijtje

Hoogvliet en Lidl zijn in ogen van de industrie de beste handelspartners. PepsiCo en Group of Butchers de beste toeleveranciers. Onderliggend zijn er echter nog veel meer conclusies te trekken. Procter & Gamble en Albert Heijn bijvoorbeeld doen een greep naar de macht. Op deze en volgende pagina’s alle feiten op een rij én de winnaars. De resultaten van het Industributie-onderzoek zijn bekendgemaakt tijdens het Industributie-diner. Lees meer>>

Initiatief van

In samenwerking met

Partners

Locatie

Hulstkampgebouw Rotterdam
Maaskade 119
3071 NK Rotterdam
Bekijk de kaart

Partner worden?

Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanager van Foodmagazine.
Jacco Freriksen
E: jaccofreriksen@vakmedianet.nl
T: 06-10 20 35 55

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het Industributie-diner? Neem dan hier contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.