We verwelkomen u graag als deelnemer van Industributie 2021!

Doelgroep

Het Industributie-event is primair bedoeld voor directies en topmanagers van retailers en levensmiddelenfabrikanten. Mocht u zich aanmelden en niet binnen deze primaire doelgroep vallen, dan neemt Foodmagazine contact met u op.

Dit ticket is inclusief:

  • Toegang tot ons Industributie-eventplatform waar de vier ontbijtshows (van 18 t/m 21 januari elke ochtend om 08.30 uur) en liveshow (21 januari 19.00 uur) te volgen zijn.
  • De unieke mogelijkheid om in klein gezelschap over een thema naar keuze te spreken met branchegenoten en retailers aan onze virtuele ronde tafels op het online eventplatform.
  • Met de deelnametarieven kunnen wij het Industributie-onderzoek bekostigen.
  • Onderzoeksrapport van het Industributie-onderzoek 2021, met de keuze tussen digitaal of print. 
  • Een verrassingspakket bij u (thuis) bezorgd om optimaal te genieten van de Liveshow.

Toegangscode voor retailers

Bent u retailer? Vraag uw code dan aan via industributie-diner@vakmedianet.nl.

De factuur wordt standaard per e-mail verstuurd. Indien u de factuur per post wilt ontvangen, dan kunt u dit hier aangeven.

Virtuele Rondetafelgesprekken

U bent van harte uitgenodigd om voorafgaand de LIVEshow op 21 januari van 19.00 tot 19.30 uur deel te nemen aan één van onze virtuele ronde tafels. Een unieke mogelijkheid om in klein gezelschap over een thema naar keuze te spreken met branchegenoten en retailers! Kies zelf 2 (of meer) onderwerpen waar u graag over mee wilt praten. Dan reserveren wij voor u een plekje aan één van de virtuele tafels.