Zakelijk praatprogramma waarin inspirerende praktijkverhalen, expertvisies en categorie-uitreikingen van het Industributie onderzoek 2021 centraal staan. Met in elke aflevering een ander thema én een levendige tafel met uiteenlopende gasten die terug blikken op de actualiteiten, vooruit kijken, spreken over zakelijk succes of brandende kwesties. Het programma wordt geleid door Marit van Bohemen. In deze ontbijtsessie staat E-commerce centraal. In deze ontbijtsessie hebben we o.a. Stephan Bosman, Rupert Parker Brady en Peter Garstenveld te gast. 

In deze ontbijtshow bespreekt hoofdredacteur van Foodmagazine en Distrifood, Peter Garstenveld, een aantal opvallende uitkomsten van het Industributie-onderzoek 2021. Verder zit Rupert Parker Brady - expert media, retail en communicatie - bij ons aan tafel. Hij vertelt over hoe retail en fabrikanten volgens hem moeten samenwerken om e-commerce te laten slagen (en verdienen?). Daarnaast spreken we met Stephan Bosman (Plus) over E-commerce als kans én uitdaging. En spreken we met Stéphanie Vellekoop (Boerschappen). Boerschappen is een onderneming die dagelijks langs boeren rijdt om boodschappenboxen samen te stellen voor zijn klanten.

 

OVER DIT PROGRAMMA:

Presentatie: Marit van Bohemen
Gasten aan tafel

Stephan Bosman I Head of e-commerce/omnichannel I Plus

Stephan Bosman is benoemd tot head of e-commerce/ omnichannel bij Plus en is daarmee verantwoordelijk voor de online-activiteiten.

Rupert Parker Brady I Senior Concept Strateeg I Sandenburg Concept Creation

Rupert Parker Brady is een expert in media, retail en communicatie.

Peter Garstenveld I Hoofdredacteur I Foodmagazine & Distrifood

Sinds 2011 is Peter eindverantwoordelijk voor de digitale, print- en event-content van de merken Distrifood en Foodmagazine.

Bekendmaking

Categorie-prijzen Industributie 2021:
✔️Private label - Kruidenierswaren
✔️Beste online food retailer
✔️Kruidenierswaren overig 
✔️Digitalisering fabrikant

Uitgezonden vanuit:  A'dam Tower – The Loft. De ruimte is huiselijk en warm, met zes hoge ramen van bijna 7 meter hoog, die een breed stadsgezicht van Amsterdam schetsen.
Te volgen via: Industributie-platform (Hopin) incl. mogelijkheden tot interactie (netwerken/vragen stellen) en later on demand via distrifood.nl.
Netwerken: Na afloop op Industributie-platform mogelijk om te netwerken aan de ronde tafel AfterTalk, exclusief voor ingeschreven deelnemers.

 


Bekijk ook:

ONTBIJTSHOW II - Concurrerend voordeel in post-corona

Zakelijk praatprogramma | Dinsdag 19 januari 08.30 - 08.50 uur 

ONTBIJTSHOW III - Vers en gemak als omzetkansen

Zakelijk praatprogramma | Woensdag 20 januari 08.30 - 08.50 uur 

ONTBIJTSHOW IV - Samenwerken op de (digitale) winkelvloer

Zakelijk praatprogramma | Donderdag 21 januari 08.30 - 08.50 uur 

 
LIVESHOW

Liveshow | Donderdag 21 januari 19.00 - 21.00 uur