Programma
De shows van Industributie 2021 bezorgen u veel nieuwe ideeën, creativiteit en een kijk op de nieuwste ontwikkelingen en vraagstukken in de foodbranche. Bekijk hieronder het programma per dag.
De Ontbijtshow II
Concurrerend voordeel in post-corona
Zakelijk praatprogramma
DINSDAG 19 JANUARI 08:30 -08:50
Zakelijk praatprogramma waarin inspirerende praktijkverhalen, expertvisies en categorie-uitreikingen van het Industributie onderzoek 2021 centraal staan. Met in elke aflevering een ander thema én een levendige tafel met uiteenlopende gasten die terug blikken op de actualiteiten, vooruit kijken, spreken over zakelijk succes of brandende kwesties. In deze aflevering staat alles in teken van concurrentie in post-corona tijdperk. Het programma wordt geleid door Marit van Bohemen. In deze ontbijtsessie hebben we o.a. Henk van Harn, Paul Moers en Hans Feenstra te gast.
Het thema van vandaag is Concurrerend voordeel in post-corona. Met o.a. marketing strateeg Paul Moers. Hij analyseert de relatie tussen ondernemers en leveranciers in een economische crisis. Hoe bereiden we ons het beste voor voor het post-coronatijdperk? Henk van Harn (AH) deelt zijn visie. En Hans Feenstra (Nielsen) komt met de laatste inzichten over het post-covid tijdperk: concurrentie in crisistijd.
OVER DIT PROGRAMMA:
Presentatie: | Marit van Bohemen | |
Gasten aan tafel: |
Henk van Harn I Directeur Houdbaar & Non-Food I Albert Heijn Henk van Harn begon in 2004 als management trainee bij Ahold en werkte zich gestaag de ladder op. |
|
|
Paul Moers I Branding, strategy & retail specialist I Paul Moers Strategic Marketing Services Paul is gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven met een strategische merkrichting en helpt hierbij hun strategie en merk succesvol vorm te geven. |
|
Hans Feenstra I Client Delivery Manager Benelux I Nielsen Hans leidt het Analytic Consulting team en het Client Service online team. |
||
Bekendmaking |
Categorie-prijzen Industributie 2021: |
|
Uitgezonden vanuit: | A'dam Tower – The Loft. De ruimte is huiselijk en warm, met zes hoge ramen van bijna 7 meter hoog, die een breed stadsgezicht van Amsterdam schetsen. | |
Te volgen via: | Industributie-platform (Hopin) incl. mogelijkheden tot interactie (netwerken/vragen stellen) en later on demand via distrifood.nl. | |
Netwerken: | Na afloop op Industributie-platform mogelijk om te netwerken aan de ronde tafel AfterTalk, exclusief voor ingeschreven deelnemers. |
Bekijk ook:
ONTBIJTSHOW I - (De grenzen van) E-commerce: Capaciteit en rendementZakelijk praatprogramma | Maandag 18 januari 08.30 - 08.50 uur |
|
ONTBIJTSHOW III - Vers en gemak als omzetkansenZakelijk praatprogramma | Woensdag 20 januari 08.30 - 08.50 uur |
|
ONTBIJTSHOW IV - Samenwerken op de (digitale) winkelvloerZakelijk praatprogramma | Donderdag 21 januari 08.30 - 08.50 uur |
|
LIVESHOWLiveshow | Donderdag 21 januari 19.00 - 21.00 uur |
Industributie diner 2021
Industributie diner 2021industributie-diner@vakmedianet.nl
Industributie diner 2021industributie-diner@vakmedianet.nlhttps://www.industributiediner.nl/118567
2021-01-21
2021-01-21
OfflineEventAttendanceMode
EventScheduled
Industributie diner 2021Industributie diner 20210.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z
Nog niet bekendNog niet bekend