Programma
De shows van Industributie 2021 bezorgen u veel nieuwe ideeën, creativiteit en een kijk op de nieuwste ontwikkelingen en vraagstukken in de foodbranche. Bekijk hieronder het programma per dag.
De Ontbijtshow III
Vers en gemak als omzetkansen
Zakelijk praatprogramma
WOENSDAG 20 JANUARI 08:30 - 08:50 uur
Zakelijk praatprogramma waarin inspirerende praktijkverhalen, expertvisies en categorie-uitreikingen van het Industributie onderzoek 2021 centraal staan. Met in elke aflevering een ander thema én een levendige tafel met uiteenlopende gasten die terug blikken op de actualiteiten, vooruit kijken, spreken over zakelijk succes of brandende kwesties. Het programma wordt geleid door Marit van Bohemen. We hebben het vandaag over Vers en gemak als omzetkansen en zitten we aan tafel met Lieven Vanlommel, Peter Gartsenveld, Marcel van Aalst en Manon van Essen.
Peter Garstenveld bespreekt samen met Marcel van Aalst (EFMI Business School) de trends van Vers. Hoe kunnen we vers gebruiken als visitekaartje? Verder zit CEO van Magioni Manon van Essen aan tafel over hoe je kunt verwennen met Vers. Zij streeft naar een wereld waar fast-food, fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is. En CEO Lieven Vanlommel vertelt hoe hij in coronatijden zijn businessmodel radicaal omgooide met een nieuw gezond voedingsconcept.
OVER DIT PROGRAMMA:
Presentatie: | Marit van Bohemen | |
Gasten aan tafel: |
Lieven Vanlommel I CEO I Foodmaker Lieven Vanlommel is Belgisch Food-entrepeneur in vers convenience. |
|
Manon van Essen Oprichter & CEO I Magioni Manon van Essen is founder van Magioni. Een paar jaar geleden was het nog knokken voor start-up Magioni, dat koelverse groentepizza's maakt, om in het supermarktschap te komen én om er te blijven. Maar sinds fabrikant Dr. Oetker vorig jaar een meerderheidsbelang in het bedrijf nam, is de twijfel verdwenen en heerst er rust. |
||
Marcel van Aalst I Research Director I EFMI Business School Marcel van Aalst is 23 jaar lang Research Director bij EFMI Business School. |
||
Peter Garstenveld I Hoofdredacteur I Distrifood & Foodmagazine Sinds 2011 is Peter eindverantwoordelijk voor de digitale, print- en event-content van de merken Distrifood en Foodmagazine. |
||
Bekendmaking |
Categorie-prijzen Industributie 2021: |
|
Uitgezonden vanuit: | A'dam Tower – The Loft. De ruimte is huiselijk en warm, met zes hoge ramen van bijna 7 meter hoog, die een breed stadsgezicht van Amsterdam schetsen. | |
Te volgen via: | Industributie-platform (Hopin) incl. mogelijkheden tot interactie (netwerken/vragen stellen) en later on demand via distrifood.nl. | |
Netwerken: | Na afloop op Industributie-platform mogelijk om te netwerken aan de ronde tafel AfterTalk, exclusief voor ingeschreven deelnemers. |
Bekijk ook:
ONTBIJTSHOW I - (De grenzen van) E-commerce: Capaciteit en rendementZakelijk praatprogramma | Dinsdag 19 januari 08.30 - 08.50 uur |
|
ONTBIJTSHOW II - Concurrerend voordeel in post-coronaZakelijk praatprogramma | Dinsdag 19 januari 08.30 - 08.50 uur |
|
ONTBIJTSHOW IV - Samenwerken op de (digitale) winkelvloerZakelijk praatprogramma | Donderdag 21 januari 08.30 - 08.50 uur |
|
LIVESHOWLiveshow | Donderdag 21 januari 19.00 - 21.00 uur |
Industributie diner 2021
Industributie diner 2021industributie-diner@vakmedianet.nl
Industributie diner 2021industributie-diner@vakmedianet.nlhttps://www.industributiediner.nl/118567
2021-01-21
2021-01-21
OfflineEventAttendanceMode
EventScheduled
Industributie diner 2021Industributie diner 20210.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z
Nog niet bekendNog niet bekend