Zakelijk praatprogramma waarin inspirerende praktijkverhalen, expertvisies en categorie-uitreikingen van het Industributie onderzoek 2021 centraal staan. Met in elke aflevering een ander thema én een levendige tafel met uiteenlopende gasten die terug blikken op de actualiteiten, vooruit kijken, spreken over zakelijk succes of brandende kwesties. Het programma wordt geleid door Marit van Bohemen. Met John van der Ent, Sjanny van Beekveld en Eelco Hos hebben we het over het thema van de dag: Samenwerken op de (digitale) winkelvoer. 

Met SPAR CEO John van der Ent praten we over de gemakspropositie van SPAR en de ontwikkeling van foodservice-activiteiten bij Spar, zoals de overname van Tosti Club. Met zelfscanexpert Eelco Hos bespreken we hoe we nieuwe invulling moeten geven aan een servicebalie zonder tabak. Staat de medewerker straks vóór de balie? Hoe kunnen we dit koppelen met het Zelfscanplein? Sjanny van Beekveld (IRI) sluit ook als gast aan: Welke winkelvloer/formule is interessant als er een recessie komt. Waar zet je als fabrikant op in?

 

OVER DIT PROGRAMMA:

Presentatie: Marit van Bohemen
Gasten aan tafel:

John van der Ent I CEO I Spar

John is vanaf januari 2018 CEO bij SPAR Holding met meer dan 550 spar winkels in Nederland.

Eelco Hos I Retail Consultant I Retail-Innovation

Recent verantwoordelijk voor Store Improvement & Innovation bij Albert Heijn en begin 2020 gestart als zelfstandig Retail Consultant.

Sjanny van Beekveld I Business Insights Director I IRI

Sjanny begon haar carrière in foodretail bij Hoogvliet en Jumbo. Sinds 2008 is ze in dienst bij IRI, waarvan de laatste 3 jaar verantwoordelijk voor business insights.  

Bekendmaking

Categorie-prijzen Industributie 2021:
✔️ Dranken 
✔️ Beste Category management
✔️ Non-food overig 
✔️ Beste Discountformule

Uitgezonden vanuit:  A'dam Tower – The Loft. De ruimte is huiselijk en warm, met zes hoge ramen van bijna 7 meter hoog, die een breed stadsgezicht van Amsterdam schetsen.
Te volgen via: Industributie-platform (Hopin) incl. mogelijkheden tot interactie (netwerken/vragen stellen) en later on demand via distrifood.nl.
Netwerken: Na afloop op Industributie-platform mogelijk om te netwerken aan de ronde tafel AfterTalk, exclusief voor ingeschreven deelnemers.

 


Bekijk ook:

ONTBIJTSHOW I - (De grenzen van) E-commerce: Capaciteit en rendement

Zakelijk praatprogramma | Maandag 18 januari 08.30 - 08.50 uur 

ONTBIJTSHOW II - Concurrerend voordeel in post-corona

Zakelijk praatprogramma | Dinsdag 19 januari 08.30 - 08.50 uur 

ONTBIJTSHOW III - Vers en gemak als omzetkansen

Zakelijk praatprogramma | Woensdag 20 januari 08.30 - 08.50 uur 

 
LIVESHOW

Liveshow | Donderdag 21 januari 19.00 - 21.00 uur