Programma
De shows van Industributie 2021 bezorgen u veel nieuwe ideeën, creativiteit en een kijk op de nieuwste ontwikkelingen en vraagstukken in de foodbranche. Bekijk hieronder het programma per dag.
De Ontbijtshow IV
Samenwerken op de (digitale) winkelvloer
Zakelijk praatprogramma
DONDERDAG 21 JANUARI 08:30 - 08:50
Zakelijk praatprogramma waarin inspirerende praktijkverhalen, expertvisies en categorie-uitreikingen van het Industributie onderzoek 2021 centraal staan. Met in elke aflevering een ander thema én een levendige tafel met uiteenlopende gasten die terug blikken op de actualiteiten, vooruit kijken, spreken over zakelijk succes of brandende kwesties. Het programma wordt geleid door Marit van Bohemen. Met John van der Ent, Sjanny van Beekveld en Eelco Hos hebben we het over het thema van de dag: Samenwerken op de (digitale) winkelvoer.
Met SPAR CEO John van der Ent praten we over de gemakspropositie van SPAR en de ontwikkeling van foodservice-activiteiten bij Spar, zoals de overname van Tosti Club. Met zelfscanexpert Eelco Hos bespreken we hoe we nieuwe invulling moeten geven aan een servicebalie zonder tabak. Staat de medewerker straks vóór de balie? Hoe kunnen we dit koppelen met het Zelfscanplein? Sjanny van Beekveld (IRI) sluit ook als gast aan: Welke winkelvloer/formule is interessant als er een recessie komt. Waar zet je als fabrikant op in?
OVER DIT PROGRAMMA:
Presentatie: | Marit van Bohemen | |
Gasten aan tafel: |
John van der Ent I CEO I Spar John is vanaf januari 2018 CEO bij SPAR Holding met meer dan 550 spar winkels in Nederland. |
|
Eelco Hos I Retail Consultant I Retail-Innovation Recent verantwoordelijk voor Store Improvement & Innovation bij Albert Heijn en begin 2020 gestart als zelfstandig Retail Consultant. |
||
Sjanny van Beekveld I Business Insights Director I IRI Sjanny begon haar carrière in foodretail bij Hoogvliet en Jumbo. Sinds 2008 is ze in dienst bij IRI, waarvan de laatste 3 jaar verantwoordelijk voor business insights. |
||
Bekendmaking |
Categorie-prijzen Industributie 2021: |
|
Uitgezonden vanuit: | A'dam Tower – The Loft. De ruimte is huiselijk en warm, met zes hoge ramen van bijna 7 meter hoog, die een breed stadsgezicht van Amsterdam schetsen. | |
Te volgen via: | Industributie-platform (Hopin) incl. mogelijkheden tot interactie (netwerken/vragen stellen) en later on demand via distrifood.nl. | |
Netwerken: | Na afloop op Industributie-platform mogelijk om te netwerken aan de ronde tafel AfterTalk, exclusief voor ingeschreven deelnemers. |
Bekijk ook:
ONTBIJTSHOW I - (De grenzen van) E-commerce: Capaciteit en rendementZakelijk praatprogramma | Maandag 18 januari 08.30 - 08.50 uur |
|
ONTBIJTSHOW II - Concurrerend voordeel in post-coronaZakelijk praatprogramma | Dinsdag 19 januari 08.30 - 08.50 uur |
|
ONTBIJTSHOW III - Vers en gemak als omzetkansenZakelijk praatprogramma | Woensdag 20 januari 08.30 - 08.50 uur |
|
LIVESHOWLiveshow | Donderdag 21 januari 19.00 - 21.00 uur |
Industributie diner 2021
Industributie diner 2021industributie-diner@vakmedianet.nl
Industributie diner 2021industributie-diner@vakmedianet.nlhttps://www.industributiediner.nl/118567
2021-01-21
2021-01-21
OfflineEventAttendanceMode
EventScheduled
Industributie diner 2021Industributie diner 20210.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z
Nog niet bekendNog niet bekend