Het onderzoek

Tijdens het Industributie-diner worden de resultaten bekend gemaakt van het Industributie-onderzoek. Het doel van dit onderzoek, dat op initiatief van Foodmagazine wordt uitgevoerd, is om de kwaliteit van de onderlinge samenwerking tussen handel en industrie in kaart te brengen. De resultaten, die in het Industributie-rapport worden gepresenteerd, geven de partijen niet alleen inzicht in hun eigen prestaties, maar ook in die van hun concurrenten.

Meer over het onderzoek>

Het diner

Het Industributie-diner vindt plaats op 7 januari 2020. Om de spanning nog even vast te houden wordt de locatie nog geheim gehouden. Maar we mogen weer uitkijken naar een bijzondere, nieuwe locatie. Wilt u zeker zijn van een plaats? Dan kunt u zich vast aanmelden voor het Industributie-diner 2020. Bent u al aangemeld? Dan zullen wij u, zodra de locatie bekend wordt, een update sturen met de locatie, een hotelsuggestie en het programma.

Aanmelden voor 2020>


Bekijk hier de sfeerimpressie van het Industributie-diner 2019