de Grote kerk, Den Haag

 

Dit jaar strijken we neer in de Grote Kerk in Den Haag. Met haar roemruchte verleden een prachtige locatie voor een stijlvol evenement als het Industributiediner.

De Grote Kerk behoort samen met het Binnenhof en de Abdijkerk van Loosduinen tot de oudste gebouwen van Den Haag.
De kerk speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van de Koninklijke familie. Veel historische gebeurtenissen rond de familie van Oranje-Nassau hebben zich hier afgespeeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de doop van prins Willem II, III en V tussen 1626 en 1748 en recentelijker het huwelijk van prinses Juliana der Nederlanden met Bernhard van Lippe-Biesterfeld en de doop van kroonprinses Catharina-Amalia der Nederlanden.

Met recht een koninklijke locatie.

 


 

We zien er naar uit u te mogen verwelkomen in deze prachtige locatie op 5 april.

Adresgegevens:
Rond de Grote Kerk 12
2513AM Den Haag

https://www.grote-kerk.nl/

 

 

Parkeren

Parkeren kan op diverse plekken, helaas hebben we geen uitrijkaarten beschikbaar. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u onderstaande reserveringsmogelijkheden gebruiken.

Gaat u rechtstreeks naar het event? Parkeer dan in de Torengarage, op 200 meter van de Grote Kerk. Reserveren voor een gegarandeerde plek en tegen een voordelig tarief kan >> HIER <<. 

Overnacht u in het VOCO Hotel? Reserveer dan een plek in parkeergarage Noordeinde, dat kan >> HIER <<

 

Nog geen overnachting? Boek dan tegen voordelig tarief een hotelkamer bij VOCO The Hague. Kijk >> HIER <<  voor meer informatie.