Industributie diner 2021
  • Home
  • Het onderzoek
    • Het onderzoek
    • Selectiecriteria
    • Categorieën
    • Onderzoeksmethode
    • Genomineerden 2021
  • Winnaars 2021
  • Terugblik 2020
    • Terugblik 2020
    • Winnaars 2020
  • Houd mij op de hoogte 2022 / Bestel rapport
Industributie diner 2021
  • Home
  • Het onderzoek
    • Het onderzoek
    • Selectiecriteria
    • Categorieën
    • Onderzoeksmethode
    • Genomineerden 2021
  • Winnaars 2021
  • Terugblik 2020
    • Terugblik 2020
    • Winnaars 2020
  • Houd mij op de hoogte 2022 / Bestel rapport

Het Industributie-onderzoek

 

In het kort..

Het doel van het onderzoek, dat op initiatief van Foodmagazine wordt uitgevoerd, is om de kwaliteit van de onderlinge samenwerking tussen handel en industrie in kaart te brengen. De resultaten, die in het Industributie-rapport worden gepresenteerd, geven de partijen niet alleen inzicht in hun eigen prestaties, maar ook in die van hun concurrenten. Zowel handel als industrie krijgen een 'spiegel' aangereikt waarmee zij kunnen achterhalen hoe belangrijke handelspartners in het algemeen oordelen over de kwaliteit van de onderlinge relatie.

Uiteindelijk tracht het onderzoek aanleiding te geven tot verdere verbeteringen in de relatie en onderlinge samenwerking tussen handel en industrie. Jaarlijks beoordelen de fabrikanten de inkoop- en categoryteams van supermarkten. Omgekeerd beoordelen de retailers de fabrikanten.

Voor deelname aan het Industributie-onderzoek vragen wij geen fee. Het onderzoek wordt bekostigd door de entreeprijzen van het Industributie-event.

 

De Industributie-trofeeën

De retailorganisaties en leveranciers die gemiddeld het best worden beoordeeld per categorie en overall, ontvangen de felbegeerde Industributie-trofeeën. Deze trofeeën worden tijdens het Industributie-diner uitgereikt.

Uit het onderzoek volgen de volgende overall-winnaars:

  • Merkartikelfabrikant
  • Private labelleverancier
  • Serviceformule
  • Discountformule
  • Beste online foodretailer* sinds 2019

Naast de overall winnaars worden tevens winnaars per categorie (industrie) en winnaars per functiegebied (handel) onderscheiden.

 

In samenwerking met EFMI en IRI

Het EFMI is tevens voor het 19e achtereenvolgende jaar verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderzoek. De selectie van de te beoordelen merkartikelfabrikanten ligt traditiegetrouw in handen van IRI. De selectie van privatelabelleveranciers komt - in nauwe samenspraak met vertegenwoordigers van de retailorganisaties- voor rekening van EFMI Business School.

 

Lees meer over:

  • selectiecriteria
  • categorie-indeling
  • onderzoeksmethode

 

Industributie diner 2021

Industributie diner 2021Registratiewebsite voor Industributie diner 2021

Dominique van den Akkerindustributie-diner@vakmedianet.nl

Dominique van den Akkerindustributie-diner@vakmedianet.nlhttps://www.industributiediner.nl

2021-01-21

2021-01-21

OfflineEventAttendanceMode

EventScheduled

Industributie diner 2021Industributie diner 20210.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z

Nog niet bekendNog niet bekend

 

 

Een event van
 
 

 

Onderzoek door 

 

In samenwerking met 
 
Partners 

 

 
 
 

 

 

Locatie

Digital only

Contact

Heeft u vragen over het Industributie-diner?
Neem dan contact met ons op via industributie-diner@vakmedianet.nl    of bel naar 06 12 898 476.

Partner worden?

Contactpersoon:
Jacco Freriksen
jaccofreriksen@vakmedianet.nl
Tel: 06 10 20 35 55

 

 

 

 

 

Vakmedianet. Auteursrecht voorbehouden.
Op gebruik van deze site zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Gebruiksvoorwaarden, Disclaimer en Privacy Statement
Vakmedianet logo
Privacywaarborg logo