Programma
De shows van Industributie 2021 bezorgen u veel nieuwe ideeën, creativiteit en een kijk op de nieuwste ontwikkelingen en vraagstukken in de foodbranche. Bekijk hieronder het programma per dag.
De Ontbijtshow I
(De grenzen van) E-commerce: Capaciteit en rendement
Zakelijk praatprogramma
18 JANUARI 08:30 -08:50
Zakelijk praatprogramma waarin inspirerende praktijkverhalen, expertvisies en categorie-uitreikingen van het Industributie onderzoek 2021 centraal staan. Met in elke aflevering een ander thema én een levendige tafel met uiteenlopende gasten die terug blikken op de actualiteiten, vooruit kijken, spreken over zakelijk succes of brandende kwesties. Het programma wordt geleid door Marit van Bohemen. In deze ontbijtsessie staat E-commerce centraal. In deze ontbijtsessie hebben we o.a. Stephan Bosman, Rupert Parker Brady en Peter Garstenveld te gast.
In deze ontbijtshow bespreekt hoofdredacteur van Foodmagazine en Distrifood, Peter Garstenveld, een aantal opvallende uitkomsten van het Industributie-onderzoek 2021. Verder zit Rupert Parker Brady - expert media, retail en communicatie - bij ons aan tafel. Hij vertelt over hoe retail en fabrikanten volgens hem moeten samenwerken om e-commerce te laten slagen (en verdienen?). Daarnaast spreken we met Stephan Bosman (Plus) over E-commerce als kans én uitdaging. En spreken we met Stéphanie Vellekoop (Boerschappen). Boerschappen is een onderneming die dagelijks langs boeren rijdt om boodschappenboxen samen te stellen voor zijn klanten.
OVER DIT PROGRAMMA:
Presentatie: | Marit van Bohemen | |
Gasten aan tafel |
Stephan Bosman I Head of e-commerce/omnichannel I Plus Stephan Bosman is benoemd tot head of e-commerce/ omnichannel bij Plus en is daarmee verantwoordelijk voor de online-activiteiten. |
|
|
Rupert Parker Brady I Senior Concept Strateeg I Sandenburg Concept Creation Rupert Parker Brady is een expert in media, retail en communicatie. |
|
Peter Garstenveld I Hoofdredacteur I Foodmagazine & Distrifood Sinds 2011 is Peter eindverantwoordelijk voor de digitale, print- en event-content van de merken Distrifood en Foodmagazine. |
||
Bekendmaking |
Categorie-prijzen Industributie 2021: |
|
Uitgezonden vanuit: | A'dam Tower – The Loft. De ruimte is huiselijk en warm, met zes hoge ramen van bijna 7 meter hoog, die een breed stadsgezicht van Amsterdam schetsen. | |
Te volgen via: | Industributie-platform (Hopin) incl. mogelijkheden tot interactie (netwerken/vragen stellen) en later on demand via distrifood.nl. | |
Netwerken: | Na afloop op Industributie-platform mogelijk om te netwerken aan de ronde tafel AfterTalk, exclusief voor ingeschreven deelnemers. |
Bekijk ook:
ONTBIJTSHOW II - Concurrerend voordeel in post-coronaZakelijk praatprogramma | Dinsdag 19 januari 08.30 - 08.50 uur |
|
ONTBIJTSHOW III - Vers en gemak als omzetkansenZakelijk praatprogramma | Woensdag 20 januari 08.30 - 08.50 uur |
|
ONTBIJTSHOW IV - Samenwerken op de (digitale) winkelvloerZakelijk praatprogramma | Donderdag 21 januari 08.30 - 08.50 uur |
|
LIVESHOWLiveshow | Donderdag 21 januari 19.00 - 21.00 uur |
Industributie diner 2021
Dominique van den Akkerindustributie-diner@vakmedianet.nl
Dominique van den Akkerindustributie-diner@vakmedianet.nlhttps://www.industributiediner.nl
2021-01-21
2021-01-21
OfflineEventAttendanceMode
EventScheduled
Industributie diner 2021Industributie diner 20210.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z
Nog niet bekendNog niet bekend